Menu

Sluiten

ZOEKEN

HOTELS IN DE BUURT

Mijn account

Sluiten

Draai je apparaat voor een nog betere ervaring

RESERVEER DEZE AANBIEDING

RESERVEER DEZE AANBIEDING

Sluiten

Wanneer?

Kamer 1
1
0

Een kamer toevoegen

Meer opties

Sluiten

Verkoopsvoorwaarden en -condities

"De aanbieding is geldig in deelnemende ibis hotels in 28 landen (zie lijst met deelnemende hotels).
Het Extra Saver package is het tarief, inclusief btw, die vermeld is ten tijde van de boeking en is geldig voor één kamer (beperkt tot het maximaal toegestane aantal personen per kamer). Het arrangement is inclusief ontbijt, Le Club AccorHotels punten en andere extra's afhankelijk van de bestemming (zie verkoopvoorwaarden per hotel van het tarief tijdens het boeken).
De reservering moet vooraf online geboekt worden om gebruik te maken van het aanbod (www.accorhotels.com of ibis.com) of via onze Accor call centers.
De vermelde prijzen kunnen verschillen afhankelijk van de datums en de voorwaarden van het gekozen hotel. Deze aanbieding geldt niet voor groepen en kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen.
Algemene Le Club AccorHotels voorwaarden zijn van toepassing.  U moet uw kaartnummer of Le Club AccorHotels nummer invoeren bij het maken van uw reservering en deze ook presenteren bij check-in bij de receptie voor uw verblijf. Bonus Le Club AccorHotels punten worden binnen 10 dagen na verblijf gestort op het account van het debetreffende lid. Reserveringen die bestaan uit verschillende kamers die door hetzelfde Le Club AccorHotels lid gemaakt zijn, worden geteld als één verblijf. Indien de gast lid wordt van Le Club AccorHotels tijdens een verblijf met het Extra Saver arrangement worden de bonuspunten niet bijgeschreven.
Deze aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid en beperkt tot het aantal kamers dat beschikbaar is gesteld voor deze aanbieding, op de datum van het verblijf in het door de gast gekozen hotel.

EXTRA SAVER PACKAGE

Geniet met dit arrangement van korting op de kamer en het ontbijt, extra's en tot wel 100 Le Club Accorhotels bonuspunten per verblijf!

*

De aanbieding is boekbaar van 7-dec-2017 tot en met 31-dec-2018
De aanbieding is geldig voor een verblijf tussen 7-dec-2017 en 31-dec-2018
Deelnemende hotels
  • Ibis

Haal het beste uit uw verblijf met het Extra Saver package!

Met dit arrangement krijgt u korting op de kamer en het ontbijt, extra's en tot wel 100 Le Club Accorhotels bonuspunten per verblijf!

Kies één van de 300 deelnemende hotels in 28 landen en boek de beste deal voor uw volgende reis.

Onze selectie