Zoek een Ibis hotel > Alle Ibis hotels > Hotel Zuid-Amerika > Hotel Brazilië > Hotel Sao Paulo > Hotel São Paulo

Hotel in São Paulo – Op ontdekkingsreis in São Paulo en comfortabel overnachten in een Ibis hotel voor een voordelige prijs.

São Paulo is een moderne miljoenenstad met talrijke wolkenkrabbers, waaronder het 170 meterhoge Mirante do Vale, die worden afgewisseld met groene parken met palmbomen.
São Paulo telt enkele interessante musea: het Catavento cultural, een plek voor interactief leren over wetenschap voor alle leeftijden, en het Museu de Arte de São Paulo, een van de grootste musea van Zuid-Amerika en het symbool van de moderne Braziliaanse architectuur.
Tijdens een stadswandeling kunt u de Mercado Municipal niet missen met een groot assortiment aan etenswaren en souvenirs. Ook de grote kathedraal van São Paulo is een bezoek waard. Vermoeid van de stadswandeling kunt u ontspannen met muziek in een concertgebouw van wereldklasse, de Sala São Paulo. Voor een hotel in São Paulo kunt u een keuze maken uit Ibis, Ibis budget en Ibis Styles waar u comfortabel kunt overnachten voor een comfortabele prijs.
Hotel ibis budget Sao Paulo Sao JoaoHet hotel beschikt over 260 moderne kamers, elk met douche, toilet, airco en flatscreen-tv. U kunt ... (Meer informatie)

Hotel ibis budget Sao Paulo PaulistaHet hotel beschikt over 399 moderne kamers (niet-roken) van 11 m² met airconditioning, douche, ... (Meer informatie)

Hotel ibis Sao Paulo Paulista

Zakelijk district

Paulista 2355, dicht bij het metrostation Consolação. In deze buurt liggen de beste restaurants en ... (Meer informatie)

Hotel ibis budget Sao Paulo ParaisoPaulista, één van de belangrijkste toeristische en financiële districten in São Paulo. Naast ... (Meer informatie)

Hotel ibis budget Sao Paulo JardinsKamer voor 3 personen met tweepersoonsbed, stapelbed en comfortabele douche. Als gast kunt u ... (Meer informatie)

Hotel ibis Sao Paulo Expo

Zakelijk district

Het hotel ligt dicht bij winkels, toeristische attracties, een congrescentrum en een expocenter, en ... (Meer informatie)

Hotel ibis Styles Sao Paulo Anhembi

Binnenstad

De liften voeren gasten naar de wolken en in onze kamers vindt u enkele aangename verrassingen voor ... (Meer informatie)

Hotel ibis Sao Paulo Congonhas

Luchthaven

Het hotel ligt op 12 km van het Rebouças-congrescentrum en beschikt over 391 kamers met ... (Meer informatie)

Hotel ibis budget Sao Paulo MorumbiDe voornaamste snelwegen zijn goed bereikbaar via Marginal Pinheiros, en het ligt dichtbij Av. ... (Meer informatie)

Hotel ibis Sao Paulo Morumbi

Winkelgebied

Het beschikt over 376 kamers, een Boa Mesa-restaurant met uitgebreid ontbijtbuffet, lunch en diner, ... (Meer informatie)

Hotel ibis Guarulhos

Binnenstad

Toegang bij kilometerpaal 223 op de snelweg Dutra. Het hotel heeft naast kamers met ... (Meer informatie)

Hotel ibis Sao Paulo Interlagos

Zuid

Het hotel heeft 144 appartementen, ontbijtservice, een 24 uur geopende bar en een restaurant met ... (Meer informatie)

Ontdek onze andere bestemmingen : Sao Paulo


São Paulo São Paulo São Paulo San Paolo São Paulo São Paulo Sao Paulo São Paulo サンパウロ SÃO PAULO Сан-Паулу 圣保罗