Zoek een Ibis hotel > Alle Ibis hotels > Hotel Zuid-Amerika > Hotel Brazilië > Hotel Rio de Janeiro > Hotel Rio de Janeiro

Hotel in Rio de Janeiro – Ontdek Rio, overnacht in een van onze Ibis hotels en profiteer van de goede prijs-kwaliteitverhouding.

De wereldstad Rio de Janeiro heeft een subtropisch klimaat, ligt aan een baai en kent vele prachtige stranden, waaronder de wereldberoemde Ipanema en Copacabana beach. Naast de stranden is de stad ook bekend van het zwoele carnaval van Rio, het immense voetbalstadion Macacanã en het grote Christusbeeld met gespreide armen op de berg Corcovado. De Suikerbroodberg (Pão de Açucar) biedt bij zonsondergang een adembenemend uitzicht over de stad. Een wat minder mooi, maar desalniettemin onderscheidend element van de stad Rio vormen de favelas, de sloppenwijken.
Bent u op zoek naar een hotel in Rio de Janeiro? Er staan meerdere Ibis hotels met een goede prijs-kwaliteitverhouding tot uw beschikking. U kunt kiezen uit de hotelketens: Ibis, Ibis budget en Ibis Styles.
Hotel ibis Rio de Janeiro Centro

Binnenstad

Nabij het Carioca-metrostation en de Santa Tereza-tramterminal, en op loopafstand van R do Lavradio ... (Meer informatie)

Hotel ibis budget Rio de Janeiro CentroHet hotel ligt dicht bij het district Lapa en het Sambodrome, met gemakkelijke toegang tot het ... (Meer informatie)

Hotel ibis Rio de Janeiro Santos Dumont

Luchthaven

Het is slechts 200 meter naar de luchthaven Santos Dumont, minder dan 1 km naar het strand, 15 ... (Meer informatie)

Hotel ibis Rio de Janeiro Botafogo

Entertainmentdistrict

Het hotel heeft 270 appartementen met airconditioning en minibar, evenals gratis WiFi. Betaalde ... (Meer informatie)

Hotel ibis Rj Nova America

Winkelgebied

Het hotel beschikt over 234 appartementen met airconditioning, minibar, telefoon, ... (Meer informatie)

Hotel ibis budget Rio de Janeiro Nova America

Winkelgebied

Het hotel beschikt over 192 appartementen met airconditioning, parkeergelegenheid, WiFi in de ... (Meer informatie)

Hotel ibis Rio de Janeiro Copacabana

Entertainmentdistrict

Het ligt op 50 meter van metrostation Cardeal Arcoverde, zodat Ipanema, Leblon, de Suikerberg, het ... (Meer informatie)

Hotel ibis Rio de Janeiro Barra da Tijuca

Entertainmentdistrict,Oceaanzijde,Strand

Het hotel is geheel rookvrij, heeft 240 appartementen met airconditioning en een minibar, gratis ... (Meer informatie)

Hotel ibis Rio de Janeiro Parque Olimpico

Zakelijk district

van het Riocentro conferentiecentrum, 5 min. van de HSBC Arena, 5 min. van het Olympic Park, 200 m ... (Meer informatie)

Hotel ibis Rio de Janeiro Itaborai

Binnenstad
Parking
Het hotel heeft 200 appartementen met airconditioning, telefoon en minibar, en biedt gratis WiFi en ... (Meer informatie)

Ontdek onze andere bestemmingen : Rio de Janeiro


Rio de Janeiro Rio de Janeiro Rio de Janeiro Río de Janeiro Rio de Janeiro Rio de Janeiro Rio de Janeiro Rio de Janeiro リオデジャネイロ RIO DE JANEIRO Рио-де-Жанейро 里约热内卢