Zoek een Ibis hotel > Alle Ibis hotels > Hotel Europa > Hotel Verenigd Koninkrijk > Hotel Southampton

Hotels Southampton

Een ideale ligging in het centrum van de stad, vlak bij het station of de luchthaven. Er is zeker een ibis hotel in Southampton waar u uw volgende vakantie wilt vieren of voor uw volgende zakenreis.
Bekijk de lijst met ibis hotels in Southampton met al onze aanbiedingen en weekendprijzen.Bij ibis kunt u nog meer profiteren van het programma voor vaste gasten van Le Club Accorhotels, geldig in meer dan 2000 hotels wereldwijd.
ibis heeft wereldwijd meer dan 800 hotels, waarvan 3 in Southampton, waar u alle service van een modern hotel krijgt voor een gunstige prijs.
ibis biedt u ook een 24 uur bemande receptie, draadloos internet, een ontbijtbuffet, een parkeerplaats, een bar en in de meeste hotels een restaurant.
Hotel ibis budget Southampton CentreDe M27 en het winkelgebied en nachtleven van Southampton bevinden zich dicht bij dit hotel. Het ... (Meer informatie)

Hotel ibis Southampton Centre

Binnenstad

Vanuit dit hotel bent u zó bij het winkelcentrum West Quay, de haven en de uitgaanswijken. Het ... (Meer informatie)

Hotel ibis Portsmouth Centre

Binnenstad

Het hotel ligt centraal, nabij het winkelcentrum en de uitgaansgebieden, met Gunwharf Quays, de ... (Meer informatie)

Ontdek onze andere bestemmingen : Verenigd Koninkrijk


Southampton Southampton Southampton Southampton Southampton Southampton Southampton Southampton サウサンプトン SOUTHAMPTON Саутгемптон 南安普敦