Zoek een Ibis hotel > Alle Ibis hotels > Hotel Europa > Hotel Verenigd Koninkrijk > Hotel Sheffield

Hotels Sheffield

Een ideale ligging in het centrum van de stad, vlak bij het station of de luchthaven. Er is zeker een ibis hotel in Sheffield waar u uw volgende vakantie wilt vieren of voor uw volgende zakenreis.
Bekijk de lijst met ibis hotels in Sheffield met al onze aanbiedingen en weekendprijzen.Bij ibis kunt u nog meer profiteren van het programma voor vaste gasten van Le Club Accorhotels, geldig in meer dan 2000 hotels wereldwijd.
ibis heeft wereldwijd meer dan 800 hotels, waarvan 5 in Sheffield, waar u alle service van een modern hotel krijgt voor een gunstige prijs.
ibis biedt u ook een 24 uur bemande receptie, draadloos internet, een ontbijtbuffet, een parkeerplaats, een bar en in de meeste hotels een restaurant.
Hotel ibis Sheffield City

Binnenstad

U verblijft in het centrum van Sheffield, nabij het winkelcentrum en uitgaansgelegenheden. Alle 95 ... (Meer informatie)

Hotel ibis budget Sheffield ArenaUiitgaansgelegenheden in de buurt. Het hotel heeft 122 kamers en is volledig niet-roken. Elke kamer ... (Meer informatie)

Hotel ibis Rotherham East

Snelweg
Parking
Het hotel ligt dicht bij winkelcentrum Meadowhall en de snelweg M18. Alle 86 moderne kamers zijn ... (Meer informatie)

Hotel ibis Chesterfield North

Zakelijk district
Parking
U verblijft vlak bij Chatsworth House en Sherwood Forest. Het hotel beschikt over 86 moderne kamers ... (Meer informatie)

Hotel ibis Chesterfield Centre

Binnenstad
Parking
Dichtbij de beroemde Crooked Spire en op korte afstand van het prachtige Peak District. Elk van de ... (Meer informatie)

Ontdek onze andere bestemmingen : Verenigd Koninkrijk


Sheffield Sheffield Sheffield Sheffield Sheffield Sheffield Sheffield Sheffield シェフィールド SHEFFIELD Шеффилд 谢菲尔德