Zoek een Ibis hotel > Alle Ibis hotels > Hotel Europa > Hotel Verenigd Koninkrijk > Hotel Manchester

Hotels Manchester

Een ideale ligging in het centrum van de stad, vlak bij het station of de luchthaven. Er is zeker een ibis hotel in Manchester waar u uw volgende vakantie wilt vieren of voor uw volgende zakenreis.
Bekijk de lijst met ibis hotels in Manchester met al onze aanbiedingen en weekendprijzen.Bij ibis kunt u nog meer profiteren van het programma voor vaste gasten van Le Club Accorhotels, geldig in meer dan 2000 hotels wereldwijd.
ibis heeft wereldwijd meer dan 800 hotels, waarvan 5 in Manchester, waar u alle service van een modern hotel krijgt voor een gunstige prijs.
ibis biedt u ook een 24 uur bemande receptie, draadloos internet, een ontbijtbuffet, een parkeerplaats, een bar en in de meeste hotels een restaurant.
Hotel ibis Manchester Centre Portland Street

Binnenstad

Het hotel heeft 127 uitnodigende en moderne kamers en overal gratis WiFi. Maaltijden en drankjes ... (Meer informatie)

Hotel ibis Manchester Centre Princess Street

Binnenstad

U verblijft op minder dan 1 kilometer van het stadscentrum, vlakbij het winkel- en uitgaansgebied ... (Meer informatie)

Hotel ibis budget Manchester Centre Pollard Street

Binnenstad

. Het hotel heeft 150 Cocoon kamers voor maximaal 3 personen met eigen badkamer, airconditioning en ... (Meer informatie)

Hotel ibis budget Manchester Salford QuaysHet centrum van Manchester is eenvoudig te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Alle 210 ... (Meer informatie)

Hotel ibis budget Knutsford

Snelweg,Platteland
Parking
Het ibis budget Knutsford hotel ligt bij knooppunt 19 van de M6, richting Manchester City Centre en ... (Meer informatie)

Ontdek onze andere bestemmingen : Verenigd Koninkrijk


Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester マンチェスター MANCHESTER Манчестер 曼彻斯特