Zoek een Ibis hotel > Alle Ibis hotels > Hotel Europa > Hotel Verenigd Koninkrijk > Hotel Leeds

Hotels Leeds

Een ideale ligging in het centrum van de stad, vlak bij het station of de luchthaven. Er is zeker een ibis hotel in Leeds waar u uw volgende vakantie wilt vieren of voor uw volgende zakenreis.
Bekijk de lijst met ibis hotels in Leeds met al onze aanbiedingen en weekendprijzen.Bij ibis kunt u nog meer profiteren van het programma voor vaste gasten van Le Club Accorhotels, geldig in meer dan 2000 hotels wereldwijd.
ibis heeft wereldwijd meer dan 800 hotels, waarvan 4 in Leeds, waar u alle service van een modern hotel krijgt voor een gunstige prijs.
ibis biedt u ook een 24 uur bemande receptie, draadloos internet, een ontbijtbuffet, een parkeerplaats, een bar en in de meeste hotels een restaurant.
Hotel ibis Leeds Centre

Binnenstad

Het is een ideale locatie om te winkelen en te genieten van het nachtleven. Ook ligt het hotel ... (Meer informatie)

Hotel ibis budget Leeds CentreOp loopafstand van de befaamde winkelstraten, het bruisende nachtleven en de bedrijvenparken van ... (Meer informatie)

Hotel ibis budget BradfordDit hotel ligt op 19 km van Bradford International Airport. De M62 is goed te bereiken. Het hotel ... (Meer informatie)

Hotel ibis Bradford Shipley

Binnenstad
Parking
Het hotel ligt op 8 km van Bradford International Airport en op 4 km van het centrum van Bradford. ... (Meer informatie)

Ontdek onze andere bestemmingen : Verenigd Koninkrijk


Leeds Leeds Leeds Leeds Leeds Leeds Leeds Leeds リーズ LEEDS Лидс 利兹