Zoek een Ibis hotel > Alle Ibis hotels > Hotel Europa > Hotel Spanje > Hotel Andalusië > Hotel Malaga

Hotel in Málaga – Ontdek Malaga en verblijf comfortabel in een voordelig Ibis hotel.

De inwoners van Málaga zijn er maar wat trots op dat Picasso in hun stad is geboren. U kunt hier dan ook het geboortehuis van de kunstenaar bezoeken, het Casa Natal de Picasso en ook het Picasso museum (Museo Picasso de Málaga). Ontdek Malaga te voet, met de dubbeldekker bus, met de trixi (fietstaxi), met de fiets of met het hippe duurzame vervoermiddel de Segway. Bezichtig tijdens uw citytrip zeker de kathedraal La Manquita, het Arabische fort La Alcazaba en het kasteel Castillo de Gibralfaro.
Vermoeid? Dan zijn er de in totaal 15 km lange prachtige stranden waaronder het Playa El Candado en het Playa Las Acacias. En zoekt u een hotel in Malaga tegen een voordelige prijs? Dan staan er Ibis hotels tot uw beschikking die niet duur zijn. Met de keuze uit Ibis, Ibis budget en Ibis Styles vindt u altijd een Ibis hotel dat bij uw budget past.
Hotel ibis Malaga Centro Ciudad

Binnenstad

De kamers zijn gezellig en comfortabel, voorzien van airconditioning, verwarming, lcd-tv en andere ... (Meer informatie)

Hotel ibis budget Málaga CentroDe luchthaven, gelegen op 6 km afstand, is gemakkelijk bereikbaar. De kamers in dit centraal ... (Meer informatie)

Hotel ibis Malaga Aeropuerto Avenida Velazquez

Luchthaven

Op slechts 5 minuten van de stranden Los Álamos en La Malagueta, is het een ideale plek om te ... (Meer informatie)

Ontdek onze andere bestemmingen : Andalusië


Malaga Malaga Malaga Malaga Malaga Malaga Malaga Málaga マラガ MALAGA Малага 马拉加