Zoek een Ibis hotel > Alle Ibis hotels > Hotel Europa > Hotel Nederland > Hotel Schiphol

Hotels Schiphol

Zoekt u een goedkoop hotel in Schiphol?

Met een ideale ligging naast de luchthaven en het station, vindt u altijd wel een ibis hotel voor uw volgende overnachting bij Schiphol.

Wist u dat ibis Airport en ibis budget Airport een speciale Park, Sleep & Fly aanbieding hebben: kamer, gratis shuttlebus en 21 dagen parkeergelegenheid.

Ibis biedt u 3 verschillende hotelmerken: 3 unieke ervaringen die aansluiten op uw wensen. Er is trouwens altijd gratis WiFi in al onze hotels!

Vernieuwd ibis: meer comfort
Onze teams staan dag en nacht voor u klaar en zorgen ervoor dat alles naar wens is. Wij zorgen 24 uur op 24 voor u. Uw nachtrust is onze prioriteit en wij serveren ontbijt van 4u ’s morgens tot 12u ’s middags.

ibis Styles: meerdere stijlen, uniek comfort
Design, kleur en een goed humeur op elke verdieping! Elke ibis Styles heeft pit, punch en persoonlijkheid. En de prijs is altijd all-in (kamer + ontbijt + WiFi).

ibis budget: goede nachtrust, zachte prijzen
Slaap in een lekker bed en ga niet over uw budget. Geniet van onze nieuwe cocoonkamers met XL-douche, zachte dekbedden en een onbeperkt ontbijtbuffet.

Hieronder vindt u een volledige lijst met onze goedkope hotels bij Schiphol en hun gedetailleerde hotelpagina (prijs, services, aanbiedingen, foto’s en een kaart).

De internationale luchthaven van Schiphol is de grootste van Nederland en ligt vlakbij Amsterdam. De hoofdstad van Nederland is een levendige en bruisende stad met ontelbare mogelijkheden. Ontdek het Rijksmuseum, het Van Gogh museum, het Anne Frank Huis, de Heineken Experience, de grachten en alle typische buurten van Amsterdam zoals de Jordaan en de Pijp. Hier halen zowel liefhebbers van kunst, cultuur als romantiek hun hart op. Als u van winkelen houdt, mis de 9 straatjes niet!

Wist u dat? Bij ibis en ibis Styles geniet u bovendien van het Le Club Accorhotels loyaltyprogramma, geldig in meer dan 2500 Accor Hotels wereldwijd.

Zijn uw reisplannen veranderd of zoekt u een andere bestemming? Kijk dan eens naar de linkerkant van uw scherm en ontdek 1600 andere verblijfsmogelijkheden binnen het ibis hotelaanbod.
Hotel ibis budget Amsterdam AirportDe luchthaven Schiphol is snel te bereiken met de gratis Airport Shuttle dienst of via de A4 of A9. ... (Meer informatie)

Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport

Luchthaven

Het centrum van Amsterdam bereikt u in slechts 25 minuten per openbaar vervoer. Hier ontdekt u ... (Meer informatie)

Hotel ibis budget Amsterdam Zaandam

Noord
Parking
De frisse kleuren, het nieuwe design en open indeling van de ruimtes ademen gastvrijheid. Het hotel ... (Meer informatie)

Ontdek onze andere bestemmingen : Nederland


Schiphol Schiphol Schiphol Schiphol Schiphol Schiphol Schiphol Schiphol スキポール SCHIPHOL Шифоль 斯希普霍尔