Zoek een Ibis hotel > Alle Ibis hotels > Hotel Europa > Hotel Nederland > Hotel Den Haag

Hotels Den Haag

Zoekt u een goedkoop hotel in Den Haag?

Met een ideale ligging in het centrum, vlakbij het station of aan het strand, vindt u altijd wel een ibis hotel voor uw volgende city trip of zakenreis naar Den Haag.

Ibis biedt u 3 verschillende hotelmerken: 3 unieke ervaringen die aansluiten op uw wensen. Er is trouwens altijd gratis WiFi in al onze hotels!

Vernieuwd ibis: meer comfort
Onze teams staan dag en nacht voor u klaar en zorgen ervoor dat alles naar wens is. Wij zorgen 24 uur op 24 voor u. Uw nachtrust is onze prioriteit en wij serveren ontbijt van 4u ’s morgens tot 12u ’s middags.

ibis Styles: meerdere stijlen, uniek comfort
Design, kleur en een goed humeur op elke verdieping! Elke ibis Styles heeft pit, punch en persoonlijkheid. En de prijs is altijd all-in (kamer + ontbijt + WiFi).

ibis budget: goede nachtrust, zachte prijzen
Slaap in een lekker bed en ga niet over uw budget. Geniet van onze nieuwe cocoonkamers met XL-douche, zachte dekbedden en een onbeperkt ontbijtbuffet.

Hieronder vindt u een volledige lijst met onze goedkope hotels in Den Haag en hun gedetailleerde hotelpagina (prijs, services, aanbiedingen, foto’s en een kaart).

Met verschillende musea zoals het Mauritshuis, Madurodam, het Paleis en het Omniversum theater, voelen zowel kunstliefhebbers als cultuurfans zich thuis in Den Haag. Den Haag is eveneens bekend als thuishaven van het Internationaal Strafhof. Verder bent u binnen 15 minuten op het levendig strand van Scheveningen!

Wist u dat? Bij ibis en ibis Styles geniet u bovendien van het Le Club Accorhotels loyaltyprogramma, geldig in meer dan 2500 Accor Hotels wereldwijd.

Zijn uw reisplannen veranderd of zoekt u een andere bestemming? Kijk dan eens naar de linkerkant van uw scherm en ontdek 1600 andere verblijfsmogelijkheden binnen het ibis hotelaanbod.
Hotel ibis Den Haag City Centre

Binnenstad

Boek een comfortabel verblijf in dit ibis hotel en ontdek Den Haag, uitgeroepen tot beste ... (Meer informatie)

Hotel ibis Den Haag Scheveningen

West,Oceaanzijde,Strand

U bereikt het centrum van Den Haag eenvoudig per tram, die voor de deur van het hotel stopt. In ... (Meer informatie)

Ontdek onze andere bestemmingen : Nederland


La Haye La Haye La Haya L'Aia Den Haag Haia Haga The Hague ヘーグ LA HAYE Ла Хэй 拉海鎮