Zoek een Ibis hotel > Alle Ibis hotels > Hotel Europa > Hotel Nederland > Hotel Badhoevedorp

Hotels Badhoevedorp

Een ideale ligging in het centrum van de stad, vlak bij het station of de luchthaven. Er is zeker een ibis hotel in Badhoevedorp waar u uw volgende vakantie wilt vieren of voor uw volgende zakenreis.
Bekijk de lijst met ibis hotels in Badhoevedorp met al onze aanbiedingen en weekendprijzen.Bij ibis kunt u nog meer profiteren van het programma voor vaste gasten van Le Club Accorhotels, geldig in meer dan 2000 hotels wereldwijd.
ibis heeft wereldwijd meer dan 800 hotels, waarvan 2 in Badhoevedorp, waar u alle service van een modern hotel krijgt voor een gunstige prijs.
ibis biedt u ook een 24 uur bemande receptie, draadloos internet, een ontbijtbuffet, een parkeerplaats, een bar en in de meeste hotels een restaurant.
Hotel ibis budget Amsterdam AirportDe luchthaven Schiphol is snel te bereiken met de gratis Airport Shuttle dienst of via de A4 of A9. ... (Meer informatie)

Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport

Luchthaven

Het centrum van Amsterdam bereikt u in slechts 25 minuten per openbaar vervoer. Hier ontdekt u ... (Meer informatie)

Ontdek onze andere bestemmingen : Nederland


Badhoevedorp Badhoevedorp Badhoevedorp Badhoevedorp Badhoevedorp Badhoevedorp Badhoevedorp Badhoevedorp バドフーフェドルプ BADHOEVEDORP Бадоведорп 巴德胡弗多普