Zoek een Ibis hotel > Alle Ibis hotels > Hotel Europa > Hotel België > Hotel Zaventem

Hotels Zaventem

Zoekt u een goedkoop hotel in Zaventem?

Met een ideale ligging vlakbij de luchthaven, vlakbij Brussel en de zakendistricten, vindt u altijd wel een ibis hotel voor uw overnachting in Zaventem.

Wist u dat ibis Brussels Airport en ibis budget Brussels Airport een speciale Park, Sleep & Fly aanbieding hebben: kamer, gratis shuttlebus en parkeergelegenheid.

Ibis biedt u 3 verschillende hotelmerken: 3 unieke ervaringen die aansluiten op uw wensen. Er is trouwens altijd gratis WiFi in al onze hotels!

Vernieuwd ibis: meer comfort
Onze teams staan dag en nacht voor u klaar en zorgen ervoor dat alles naar wens is. Wij zorgen 24 uur op 24 voor u. Uw nachtrust is onze prioriteit en wij serveren ontbijt van 4u ’s morgens tot 12u ’s middags.

ibis Styles: meerdere stijlen, uniek comfort
Design, kleur en een goed humeur op elke verdieping! Elke ibis Styles heeft pit, punch en persoonlijkheid. En de prijs is altijd all-in (kamer + ontbijt + WiFi).

ibis budget: goede nachtrust, zachte prijzen
Slaap in een lekker bed en ga niet over uw budget. Geniet van onze nieuwe cocoonkamers met XL-douche, zachte dekbedden en een onbeperkt ontbijtbuffet.

Hieronder vindt u een volledige lijst met onze goedkope hotels in Zaventem en hun gedetailleerde hotelpagina (prijs, services, aanbiedingen, foto’s en een kaart).

Zaventem ligt in de rand van Brussel en is vooral bekend voor de internationale luchthaven van België, Brussels Airport. Vanaf Zaventem zijn zowel het stadscentrum van Brussel, de luchthaven als de bedrijvenzone van Diegem vlot te bereiken.

Wist u dat? Bij ibis en ibis Styles geniet u bovendien van het Le Club Accorhotels loyaltyprogramma, geldig in meer dan 2500 Accor Hotels wereldwijd.

Zijn uw reisplannen veranderd of zoekt u een andere bestemming? Kijk dan eens naar de linkerkant van uw scherm en ontdek 1600 andere verblijfsmogelijkheden binnen het ibis hotelaanbod.
Hotel ibis Brussels Airport

Luchthaven

98 kamers, parkeerterrein, gratis WiFi, restaurant, bar, ontbijt. Openingstijden restaurant: ma t/m ... (Meer informatie)

Hotel ibis budget Brussels AirportNabij de NAVO, het historische centrum van Brussel, de Grote Markt, Expo, het Koninklijk Paleis, ... (Meer informatie)

Ontdek onze andere bestemmingen : België


Zaventem Zaventem Zaventem Zaventem Zaventem Zaventem Zaventem Zaventem ザベンテム ZAVENTEM Завентем 扎芬特姆