Zoek een Ibis hotel > Alle Ibis hotels > Hotel Europa > Hotel België > Hotel Luik

Hotels Luik

Zoekt u een goedkoop hotel in Luik?

Met een ideale ligging in het centrum, vlakbij het station en niet ver van de luchthaven Luik-Bierset, vindt u altijd wel een ibis hotel voor uw overnachting in Luik.

Ibis biedt u 3 verschillende hotelmerken: 3 unieke ervaringen die aansluiten op uw wensen. Er is trouwens altijd gratis WiFi in al onze hotels!

Vernieuwd ibis: meer comfort
Onze teams staan dag en nacht voor u klaar en zorgen ervoor dat alles naar wens is. Wij zorgen 24 uur op 24 voor u. Uw nachtrust is onze prioriteit en wij serveren ontbijt van 4u ’s morgens tot 12u ’s middags.

ibis Styles: meerdere stijlen, uniek comfort
Design, kleur en een goed humeur op elke verdieping! Elke ibis Styles heeft pit, punch en persoonlijkheid. En de prijs is altijd all-in (kamer + ontbijt + WiFi).

ibis budget: goede nachtrust, zachte prijzen
Slaap in een lekker bed en ga niet over uw budget. Geniet van onze nieuwe cocoonkamers met XL-douche, zachte dekbedden en een onbeperkt ontbijtbuffet.

Hieronder vindt u een volledige lijst met onze goedkope hotels in Luik en hun gedetailleerde hotelpagina (prijs, services, aanbiedingen, foto’s en een kaart).

Luik is een verborgen pareltje. In het hart van deze prachtig groene regio, vindt u in de stad niet enkel pittoreske straatjes, maar ook het Paleis van de Prinsbisschoppen en de grootste zondagsmarkt van Europa op de oevers van de Maas. Door de komst van de nieuwe luchthaven en station biedt Luik ook steeds meer mogelijkheden voor zakelijke reizigers en vakantiegangers.

Wist u dat? Bij ibis en ibis Styles geniet u bovendien van het Le Club Accorhotels loyaltyprogramma, geldig in meer dan 2500 Accor Hotels wereldwijd.

Zijn uw reisplannen veranderd of zoekt u een andere bestemming? Kijk dan eens naar de linkerkant van uw scherm en ontdek 1600 andere verblijfsmogelijkheden binnen het ibis hotelaanbod.
Hotel ibis Liège Centre Opéra

Theaterdistrict

Luik is de op twee na grootste stad van België en heeft pittoreske straatjes, het Paleis van de ... (Meer informatie)

Hotel ibis budget Liège


Parking
Het is een paar minuten met de auto naar het stadscentrum (7 km), het conferentiecentrum, de Opéra ... (Meer informatie)

Hotel ibis Liège Seraing

Zuid
Parking
Dit hotel, gelegen tussen het zakencentrum van Luik en de lommerrijke Ourthe-vallei, ligt als een ... (Meer informatie)

Ontdek onze andere bestemmingen : België


Luik Liège Lieja Liegi Lüttich Luik Luik Luik ルーク LUIK Луйк 列日