Zoek een Ibis hotel > Alle Ibis hotels > Hotel Europa > Hotel België > Hotel Leuven

Hotels Leuven

Zoekt u een goedkoop hotel in Leuven?

Met een ideale ligging in het centrum en niet ver van het station, vindt u altijd wel een ibis hotel voor uw overnachting in Leuven.

Ibis biedt u 3 verschillende hotelmerken: 3 unieke ervaringen die aansluiten op uw wensen. Er is trouwens altijd gratis WiFi in al onze hotels!

Vernieuwd ibis: meer comfort
Onze teams staan dag en nacht voor u klaar en zorgen ervoor dat alles naar wens is. Wij zorgen 24 uur op 24 voor u. Uw nachtrust is onze prioriteit en wij serveren ontbijt van 4u ’s morgens tot 12u ’s middags.

ibis Styles: meerdere stijlen, uniek comfort
Design, kleur en een goed humeur op elke verdieping! Elke ibis Styles heeft pit, punch en persoonlijkheid. En de prijs is altijd all-in (kamer + ontbijt + WiFi).

ibis budget: goede nachtrust, zachte prijzen
Slaap in een lekker bed en ga niet over uw budget. Geniet van onze nieuwe cocoonkamers met XL-douche, zachte dekbedden en een onbeperkt ontbijtbuffet.

Hieronder vindt u een volledige lijst met onze goedkope hotels in Leuven en hun gedetailleerde hotelpagina (prijs, services, aanbiedingen, foto’s en een kaart).

Leuven is vooral bekend om zijn universiteit, de oudste van België, alsook voor haar bekende brouwerij. De Oude Markt van Leuven heeft als bijnaam ‘de langste toog ter wereld’ vanwege zijn aaneenschakeling van kroegen. Door het bruisende studentenleven is Leuven een aantrekkelijke stad waar u zich nooit verveelt. Voor reizigers die op doortocht zijn, is Brussels Airport gemakkelijk te bereiken met de auto of met het openbaar vervoer.

Wist u dat? Bij ibis en ibis Styles geniet u bovendien van het Le Club Accorhotels loyaltyprogramma, geldig in meer dan 2500 Accor Hotels wereldwijd.

Zijn uw reisplannen veranderd of zoekt u een andere bestemming? Kijk dan eens naar de linkerkant van uw scherm en ontdek 1600 andere verblijfsmogelijkheden binnen het ibis hotelaanbod.
Hotel ibis Leuven Centrum

Winkelgebied

Het ligt op slechts 20 km van de luchthaven van Brussel. Alle 75 kamers zijn niet-roken en hebben ... (Meer informatie)

Hotel ibis budget Leuven CentrumHet hotel is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de auto. U verblijft in onze ... (Meer informatie)

Hotel ibis Leuven Heverlee

Snelweg
Parking
Het hotel is gemakkelijk te bereiken via de E40/E314 en ligt op 25 km van de luchthaven van ... (Meer informatie)

Ontdek onze andere bestemmingen : België


Leuven Louvain Lovaina Lovanio Löwen Lovaina Leuven Leuven ルーヴェン LEUVEN Левен 鲁汶