Zoek een Ibis hotel > Alle Ibis hotels > Hotel Europa > Hotel België > Hotel Gent

Hotels Gent

Zoekt u een goedkoop hotel in Gent?

Met een ideale ligging in het stadscentrum of vlakbij de snelweg, vindt u altijd wel een ibis hotel voor uw volgende citytrip of zakenreis naar Gent.

Ibis biedt u 3 verschillende hotelmerken: 3 unieke ervaringen die aansluiten op uw wensen. Er is trouwens altijd gratis WiFi in al onze hotels!

Vernieuwd ibis: meer comfort
Onze teams staan dag en nacht voor u klaar en zorgen ervoor dat alles naar wens is. Wij zorgen 24 uur op 24 voor u. Uw nachtrust is onze prioriteit en wij serveren ontbijt van 4u ’s morgens tot 12u ’s middags.

ibis Styles: meerdere stijlen, uniek comfort
Design, kleur en een goed humeur op elke verdieping! Elke ibis Styles heeft pit, punch en persoonlijkheid. En de prijs is altijd all-in (kamer + ontbijt + WiFi).

ibis budget: goede nachtrust, zachte prijzen
Slaap in een lekker bed en ga niet over uw budget. Geniet van onze nieuwe cocoonkamers met XL-douche, zachte dekbedden en een onbeperkt ontbijtbuffet.

Hieronder vindt u een volledige lijst met onze goedkope hotels in Gent en hun gedetailleerde hotelpagina (prijs, services, aanbiedingen, foto’s en een kaart).

Gent is zonder twijfel één van de meest fascinerende steden van Vlaanderen. Het is niet enkel een levendige studentenstad, maar ook het culturele aanbod is er enorm met zowel theater, opera als vele musea. In het centrum vindt u monumenten zoals het Gravensteen, het Belfort en de Sint-Baafskathedraal op een steenworp van elkaar. Wandel zeker even langs de gezellige Graslei, en reserveer een restaurantbezoekje in het Patershol!

Wist u dat? Bij ibis en ibis Styles geniet u bovendien van het Le Club Accorhotels loyaltyprogramma, geldig in meer dan 2500 Accor Hotels wereldwijd.

Zijn uw reisplannen veranderd of zoekt u een andere bestemming? Kijk dan eens naar de linkerkant van uw scherm en ontdek 1600 andere verblijfsmogelijkheden binnen het ibis hotelaanbod.
Hotel ibis Gent Centrum St Baafs Kathedraal

Winkelgebied

Bavo kathedraal met het beroemde Aanbidding van het lam van de gebroeders Van Eyck. Dicht bij Het ... (Meer informatie)

Hotel ibis Gent Centrum Opera

Binnenstad

Het hotel heeft 134 kamers met airconditioning, waarvan drie voor mindervaliden. U kunt een ... (Meer informatie)

Hotel ibis Aalst Centrum

Zakelijk district
Parking
Het hotel beschikt over 78 kamers met airconditioning, een comfortabele bar waar u dag en nacht ... (Meer informatie)

Hotel ibis Sint Niklaas Centrum

Binnenstad

Reserveer uw kamer met airconditioning, gratis ADSL-internet en flatscreen-tv. Openbare ... (Meer informatie)

Hotel ibis budget Brugge Centrum StationBoek een voordelige kamer en houd geld over voor een bezoek aan het historische centrum ... (Meer informatie)

Hotel ibis budget Brussels South Ruisbroek

Platteland

van het historische centrum en naast de Brusselse ringweg. Dit voordelige hotel is de perfecte ... (Meer informatie)

Ontdek onze andere bestemmingen : België


Ghent Gand Gante Gand Gent Ghent Gent Gent ゲント GENT Гент 根特