Zoek een Ibis hotel > Alle Ibis hotels > Hotel Europa > Hotel België > Hotel Charleroi

Hotels Charleroi

Zoekt u een goedkoop hotel in Charleroi?

Met een ideale ligging in het centrum van Charleroi, vlakbij het station of de luchthaven Brussel-Zuid, vindt u altijd wel een ibis hotel voor uw overnachting in Charleroi.

Wist u dat ibis Airport en ibis budget Airport een speciale Park, Sleep & Fly aanbieding hebben: kamer, gratis shuttlebus en parkeergelegenheid.

Ibis biedt u 3 verschillende hotelmerken: 3 unieke ervaringen die aansluiten op uw wensen. Er is trouwens altijd gratis WiFi in al onze hotels!

Vernieuwd ibis: meer comfort
Onze teams staan dag en nacht voor u klaar en zorgen ervoor dat alles naar wens is. Wij zorgen 24 uur op 24 voor u. Uw nachtrust is onze prioriteit en wij serveren ontbijt van 4u ’s morgens tot 12u ’s middags.

ibis Styles: meerdere stijlen, uniek comfort
Design, kleur en een goed humeur op elke verdieping! Elke ibis Styles heeft pit, punch en persoonlijkheid. En de prijs is altijd all-in (kamer + ontbijt + WiFi).

ibis budget: goede nachtrust, zachte prijzen
Slaap in een lekker bed en ga niet over uw budget. Geniet van onze nieuwe cocoonkamers met XL-douche, zachte dekbedden en een onbeperkt ontbijtbuffet.

Hieronder vindt u een volledige lijst met onze goedkope hotels in Charleroi en hun gedetailleerde hotelpagina (prijs, services, aanbiedingen, foto’s en een kaart).

Charleroi is gunstig gelegen nabij Charleroi Airport en de hoofdstad Brussel, en daardoor uitermate geschikt als verblijfplaats voor uw zakenreis of voor uw doortocht. Het is een stad met zeer uiteenlopende en aantrekkelijke facetten. Charleroi stond bijvoorbeeld mee aan de wieg van de bekende Belgische strip-cultuur en is het historische centrum van de koolmijnindustrie.

Wist u dat? Bij ibis en ibis Styles geniet u bovendien van het Le Club Accorhotels loyaltyprogramma, geldig in meer dan 2500 Accor Hotels wereldwijd.

Zijn uw reisplannen veranderd of zoekt u een andere bestemming? Kijk dan eens naar de linkerkant van uw scherm en ontdek 1600 andere verblijfsmogelijkheden binnen het ibis hotelaanbod.
Hotel ibis Charleroi Centre Gare

Binnenstad

otel ibis Charleroi Centre Gare ligt in het levendige stadscentrum van de striphoofdstad van ... (Meer informatie)

Hotel ibis budget Charleroi AéroportVan hieruit bieden prijsvechters vluchten naar vele Europese hoofdsteden. Dit voordelige hotel is ... (Meer informatie)

Hotel ibis Charleroi Aéroport

Binnenstad
Parking
De omliggende weilanden wekken de indruk dat het zich op het platteland bevindt, maar het ligt aan ... (Meer informatie)

Ontdek onze andere bestemmingen : België


Charleroi Charleroi Charleroi Charleroi Charleroi Charleroi Charleroi Charleroi シャルルロア CHARLEROI Шарлеруа 沙勒罗瓦