Zoek een Ibis hotel > Alle Ibis hotels > Hotel Europa > Hotel België > Hotel Brugge

Hotels Brugge

Zoekt u een goedkoop hotel in Brugge?

Met een ideale ligging in het centrum, naast het station of aan zee, vindt u altijd wel een ibis hotel voor uw volgende vakantie of citytrip naar Brugge.

Ibis biedt u 3 verschillende hotelmerken: 3 unieke ervaringen die aansluiten op uw wensen. Er is trouwens altijd gratis WiFi in al onze hotels!

Vernieuwd ibis: meer comfort
Onze teams staan dag en nacht voor u klaar en zorgen ervoor dat alles naar wens is. Wij zorgen 24 uur op 24 voor u. Uw nachtrust is onze prioriteit en wij serveren ontbijt van 4u ’s morgens tot 12u ’s middags.

ibis Styles: meerdere stijlen, uniek comfort
Design, kleur en een goed humeur op elke verdieping! Elke ibis Styles heeft pit, punch en persoonlijkheid. En de prijs is altijd all-in (kamer + ontbijt + WiFi).

ibis budget: goede nachtrust, zachte prijzen
Slaap in een lekker bed en ga niet over uw budget. Geniet van onze nieuwe cocoonkamers met XL-douche, zachte dekbedden en een onbeperkt ontbijtbuffet.

Hieronder vindt u een volledige lijst met onze goedkope hotels in Brugge en hun gedetailleerde hotelpagina (prijs, services, aanbiedingen, foto’s en een kaart).

Brugge heeft een rijke geschiedenis, en staat internationaal bekend voor zijn prachtig middeleeuws centrum dat zeer goed bewaard is (en als UNESCO werelderfgoed geklasseerd staat). De stad ligt bovendien dichtbij Gent, waardoor beiden eenvoudig samen te bezoeken zijn. Ook de Belgische kust is gemakkelijk te bereiken. Brugge wordt omringd door de idyllische West-Vlaamse polders l en ligt dichtbij gezellige dorpjes zoals Damme en Sluis (Nederland).

Wist u dat? Bij ibis en ibis Styles geniet u bovendien van het Le Club Accorhotels loyaltyprogramma, geldig in meer dan 2500 Accor Hotels wereldwijd.

Zijn uw reisplannen veranderd of zoekt u een andere bestemming? Kijk dan eens naar de linkerkant van uw scherm en ontdek 1600 andere verblijfsmogelijkheden binnen het ibis hotelaanbod.
Hotel ibis Brugge Centrum

Binnenstad

Dicht bij het hotel ligt de Halletoren, de Onze-Lieve-Vrouwekerk en het Minnewater. Naast 128 ... (Meer informatie)

Hotel ibis budget Brugge Centrum StationBoek een voordelige kamer en houd geld over voor een bezoek aan het historische centrum ... (Meer informatie)

Ontdek onze andere bestemmingen : België


Brugge Bruges Brujas Bruges Brügge Brugge Brugia Brugge ブルージュ BRUGGE Брюгге 布鲁日