Zoek een Ibis hotel > Alle Ibis hotels > Hotel Europa > Hotel België > Hotel Antwerpen

Hotels Antwerpen

Zoekt u een goedkoop hotel in Antwerpen?

Met een ideale ligging in het centrum of vlakbij het station Antwerpen Centraal, vindt u altijd wel een ibis hotel voor uw overnachting in Antwerpen.

Ibis biedt u 3 verschillende hotelmerken: 3 unieke ervaringen die aansluiten op uw wensen. Er is trouwens altijd gratis WiFi in al onze hotels!

Vernieuwd ibis: meer comfort
Onze teams staan dag en nacht voor u klaar en zorgen ervoor dat alles naar wens is. Wij zorgen 24 uur op 24 voor u. Uw nachtrust is onze prioriteit en wij serveren ontbijt van 4u ’s morgens tot 12u ’s middags.

ibis Styles: meerdere stijlen, uniek comfort
Design, kleur en een goed humeur op elke verdieping! Elke ibis Styles heeft pit, punch en persoonlijkheid. En de prijs is altijd all-in (kamer + ontbijt + WiFi).

ibis budget: goede nachtrust, zachte prijzen
Slaap in een lekker bed en ga niet over uw budget. Geniet van onze nieuwe cocoonkamers met XL-douche, zachte dekbedden en een onbeperkt ontbijtbuffet.

Hieronder vindt u een volledige lijst met onze goedkope hotels in Antwerpen en hun gedetailleerde hotelpagina (prijs, services, aanbiedingen, foto’s en een kaart).

Antwerpen biedt een ruim gamma activiteiten voor zowel shoppers, cultuurfanaten als lekkerbekken. De stad staat bekend als één van de grote modesteden van Europa, en heeft vele straatjes om gezellig te shoppen. Daarnaast zijn er ook verschillende musea en historische monumenten te bezoeken en heeft Antwerpen één van de grootste havens van de wereld. Vergeet zeker het MAS (Museum aan de Stroom) niet te bezoeken tijdens uw verblijf

Wist u dat? Bij ibis en ibis Styles geniet u bovendien van het Le Club Accorhotels loyaltyprogramma, geldig in meer dan 2500 Accor Hotels wereldwijd.

Zijn uw reisplannen veranderd of zoekt u een andere bestemming? Kijk dan eens naar de linkerkant van uw scherm en ontdek 1600 andere verblijfsmogelijkheden binnen het ibis hotelaanbod.
Hotel ibis Antwerpen Centrum

Binnenstad

Het hotel heeft 150 moderne, geheel gerenoveerde kamers met airconditioning en gratis draadloos ... (Meer informatie)

Hotel ibis Styles Antwerpen City Center

Binnenstad

Het hotel ligt naast het centraal station (met Thalysverbinding). Het winkelgebied de Meir, het ... (Meer informatie)

Hotel ibis budget Antwerpen Centraal StationGeniet van onze voordelige, comfortabele kamers met tv. Bezoek het Rubenshuis, het Modemuseum of ... (Meer informatie)

Hotel ibis budget Antwerpen Port


Parking
Het hotel ligt in de buurt van het Sportpaleis, de Metropolis-bioscoop en de beroemde wijk het ... (Meer informatie)

Hotel ibis Sint Niklaas Centrum

Binnenstad

Reserveer uw kamer met airconditioning, gratis ADSL-internet en flatscreen-tv. Openbare ... (Meer informatie)

Ontdek onze andere bestemmingen : België


Antwerp Anvers Amberes Anversa Antwerpen Antuérpia Antwerpia Antuérpia アントワープ ANTWERP Антверпен 安特卫普